Secotools If this newsletter ist not displayed correctly, please use this link
Secotools
SECO NEWS
2017-1
Februari 2017
xx Nu presenterar vi vårens nyheter från Seco med Seco News 2017-1 som innehåller många intressanta nyheter, bl.a. nya hårdmetallsorter med vår unika Duratomic®-teknologi, utökat program av verktyg för svårbearbetade material, Steadyline bommar med vibrationsdämpning i större diametrar, m.m.
Secotools
TP3501
En ny Duratomic-svarvsort med optimal flexibilitet och tillförlitlighet. Den kompletterar vårt Duratomic-program för stålsvarvning och är förstaval för besvärliga operationer, t.ex. med intermittent bearbetning samt under instabila förhållanden.
> Läs mer
Secotools
220.88 - EN NY PLANFRÄS
En ny planfräs med stor ställvinkel för bra åtkomlighet och dubbelsidiga vändskär med åtta skäreggar för bra ekonomi. Den är i första hand utvecklad för grov- till medelfin bearbetning i stål och gjutjärn.
> Läs mer
Secotools
STEADYLINE™
Steadyline vibrationsdämpande bommar i större diametrar för uppborrning och svarvning i stora och djupa hål. Den grövsta bommen har en diameter på 80 mm och klarar verktygsöverhäng upp till 800 mm.
> Läs mer
Secotools
UPDATE 2017-1
I katalogen 2017-1 hittar du alla nyheter från Seco. Ladda ner den här.

Vill du istället ha en katalog på papper, skicka ett mail till kundservice.se@secotools.com med namn och adress, så skickar vi en katalog.
> Update 2017-1
Secotools
HIGH FEED MILLING
Prova våra fräsar för höga matningar!
Programmet omfattar 13 fräsar i diametrar från 50-160 mm i normal- och tättandat utförande. Dubbelsidiga vändskär med sex skäreggar ger oöverträffad avverkningshastighet och låga skärkostnader.
> Läs mer
Secotools
SECO TOOLS AB
Björnbacksvägen 2
73782 FAGERSTA
Telefon
Telefax
0223-40400
0223-15680
kundservice.se@secotools.com
www.secotools.com/se
> Avregistrera nyhetsbrev > Imprint
"Nyheter från Seco Tools" är ett nyhetsbrev från Seco Tools Sverige. Innehåll och ansvarig utgivare Magnus Skilberg.

Kontaktuppgifter: Magnus Skilberg, magnus.skilberg@secotools.com